30. august 2011

Da er vi i oslo!

Togturen ned hit gikk greit de første timene og vi fikk sett mye fin norsk natur. Da vi kom til Lillehammer stoppa toget og alle passasjerene ble overført til busser. Vell framme skifta vi på sengene og spiste taco.

1. Dag i Oslo:
Vi besøkte først NRK, hvor vi fikk se mange av kostymene de har brukt og bruker i forskjellige programmer. De forklarte litt om hvordan det var å jobbe der og hva de gjorde. Vi lagde også tv.
Fra venstre: Meg, Emma, Malene og litt av Cato
Etter besøket spiste vi lunsj og deretter dro vi til vigelandsparken. Det kommer mange bilder herifra og de fleste er tatt med kameraet til Ragnhild. Museet om kon-tiki hvor vi fikk masse informasjon og fikk se kortfilm og powerpoint. Litt fritid og deretter møttes vi her for å spise middag på peppes pizza.
 Fikk ballonger på peppes, heliumstemme er alltid gøy... x'D
Det ble mere fritid etter maten. Og jeg, Maja, Andrea, Mette og Ragnhild gikk mest sammen. Mette dro etterhvert hjem, og vi gikk oss på Trude og Katarina som også gikk den sisste tiden med oss. Maja, Trude og Katarina gikk for å ta "taxy" (trikken) og vi andre gikk for å lete etter trikken... Fikk etterhvert høre at de satt på trikken og at neste trikk ikke gikk før om en time, så vi gikk videre. Like etter fikk vi høre at vi måtte kjappe oss for å rekke trikken og det ble litt travelt. En time etter de andre kom vi inn til Harraldsheimen, hvor vi sover. I morgen blir det KINO, gleder oss!

- Hva har du gjort de to sisste dagene?

Ha ei fortsatt fin uke!

3 kommentarer:

  1. Hei Jenta mi, arti å høre om hvordan dokk har det :) Skriv mer, og gler meg på bilder. Ha ei fortsatt fin uke:) Gla ti dæ :) Klemmm

    SvarSlett
  2. Anonym: ha ei fortsatt fin uke du og :) glad i deg også, klem :D

    Ragnhild: Takk <3

    SvarSlett