13. oktober 2011

Kinotur

I går var jeg, Mette, Line (søstra mi), Knut (kjæresten til søstra mi), pappa, Maja (søskenbarn) og Emma (søskenbarn) på kino.


Vi så Abduction. Taylor Lautner har hovedrollen og filmens handling er...
Taylor bor hos en familie han tror er sin egen, drømmer drømmer hver natt om ei dame som blir drept på et soverom. Hans "far" lærer han opp i boksing og hvordan banke noen, noe Taylor fikk god nytte av senere i filmen. Han er forelska i Lily Collins som liker han også, men ingen tørr ta det første skrittet. De skal gjøre en skoleoppgave sammen og havner inn på en nettside hvor Taylor finner ut at han er på siden over savnede barn. Lily og Taylor må stikke av når noen kommer brusende inn i huset og dreper Taylors "foreldre". Han får høre at grunnen til at de er ute etter han er fordi han har tilgang til et program med ei lang liste over tall og navn. CIA kommer inn i bildet, men Taylor har fått beskje om å ikke stole på han som ringer derfra. Han får senere et valg om å enten la Lilys foreldre leve og levere programmet eller la være å gi det å la dem dø.

Taylor og Lily spiller rollene fullt ut og må stole på hverandre. Det blir et små romantisk og små skummelt rollespill og for å få med deg endingen bør du se filmen. Det er en spennede og fin film som absolutt er verdt å se.

- Har du sett denne filmen?

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar