24. oktober 2011

Tro, Håp og Kjærlighet


Det er ikke alle som tenker over det, men de fleste lever på tro, håp og kjærlighet. 

Vi er mange her i verden og mange av oss tror på forskjellige ting, ikke alle tror på noe som helst. Mange av oss som lever i dag tror på noe uten å tenke over det. Det er ikke alltid like lett å beskrive det og det er ikke sikkert man tror på det samme selv om man har samme religion. Tro handler ikke bare om religion, men også om du tror på noe bra som skal skje, tror på kjærligheten... osv.

Vi har alle noe vi går rundt å håper skal skje. Noen håper kanskje mamma og pappa skal lage favoritt middagen, andre håper kanskje på å klare den neste matteprøven. Jeg kan si at ALLE håper på noe. Noen håper på at julenissen skal komme, andre håper på at kjærligheten skal dukke opp. Det finnes tusenvis av ting her ute vi kan håpe på.

Enten vi tror det eller ikke så har alle litt eller mye kjærlighet i oss. Noen viser kjærlighet mer enn andre, men alle har store hjerter, fulle av kjærlighet. Det er kanskje noen man skulle tro var uten hjerte i det heletatt, men vi alle har det. Være glad i noen, å kjenne at noen er glade i oss er noe av det beste som finnes og de fleste har eller vil oppleve det, før eller siden. Kjærlighet er det man føler for en person man elsker. En person du er så glad i at det gjør vondt bare å se han/henne gå fra deg om dere skal på jobb/skole ... osv. En person du er så glad i at du kjenner hjertet ditt hopper over et hjerteslag når blikkene møtes. Noen du vil være med hele tiden og en du aldri går lei av. En person du kjenner er med deg helt inn til ryggmargen. Kjenner en varm strøm i hele kroppen hver gang vedkommende er i nærheten. Kjærlighet kan også kjennes innenfor familiemedlemmer og slekt. Du kan kjenne du er utrolig glad i familien noe som kalles søskenkjærlighet eller mor/far og barn kjærlighet.

Dette er kort og godt hva de forskjellige tingene er. Man kan ikke leve uten noen av de, og de er der uansett om man tenker over det eller ikke.


- Hvilke tanker har du rundt disse temaene?

Ha ei god natt alle sammen! =D

4 kommentarer: